Kneževo centar malog fudbala, u bitke ide i KMF Kotor Varoš – Pekara Obeliks

Vaskršnji turnir u futsalu u Kneževu počinje večeras prvim utakmicama grupne faze, a čast Kotor Varoša braniće ekipa Klub malog fudbala Kotor Varoš – Pekara Obeliks.

Organizatori turnira obezbijedili su odličan nagradni fond u iznosu od 6.500 KM. Na turniru učestvuju 24 ekipe u seniorskoj i osam u konkurenciji veterana. Ljubitelji fudbala moći će da uživaju u majstorijama vrhunskih ekipa iz Kneževa, Kotor Varoša, Banjaluke, Travnika, Novog Travnika, Čelinca, Broda, Jajca, Gradiške i Bugojna.

Klub malog fudbala Kotor Varoš – Pekara Obeliks žrijebom je smješten u grupu C iz će put do naredne faze tražiti protiv ekipa Mildabo, Zlatiborac i Mon Ami. Prva dva tima iz svake od šest grupe obezbijediće prolaz dalje, a potom će biti podijeljene u četiri nove grupe iz kojih će pobjednici obezbijediti plasman u polufinale.

Titulu brani Čelinac koji je i ove godine glavni favorit na turniru, a predvodi ih reprezentativac BiH Darko Milanović. U krugu favorita su i prošlogodišnji finalisti predvođeni domaćim igračima Draganom Verićem i Obradom Stojanovićem koji nastupaju za ekipu SP Uco. U Kneževo stiže i tim Sweet Zenica sastavljen od igrača iz Novog Travnika i Bugojna, koji je ove zime osvojio više turnira.

Utakmice druge faze biće igrane 4. i 5, dok je završnica planirana za 6. april.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*