Grams odnio šampionski pehar

Ekipa Salona namještaja Grams pobjednik je turnira u malom fudbalu “Novo naselje 2016”, a u finalu je sa tijesnih 5:4 savladala Milež gradnju.

Treće mjesto osvojila je ekipa Vujinović komerc savladavši DI Fačo 5:3.

Na putu do finala Grams je savladao DI Fačo sa ubjedljivih 8:1, dok je u drugom polufinalu viđena drama i neizvjesnost do posljednje sekunde. Poslije 2:2 u regularnom vremenu finalistu je odlučio penal rulet u kojem su više sreće imali momci iz Milež gradnje i slavili sa 5:4.

Titulu najboljeg igrača turnira ponio je Vladimir Džombić iy pobjedničke ekipe, dok je najbolji golman drugog finaliste Vlado Maksimović. Prvi strijelac turnira je Dragan Verić iz Vujinović komerca koji je protivničke mreže tresao deset puta.

Finalnom utakmicom spuštena je zavjesa na najveći turnir u malom fudbalu u Kotor Varošu, a gledaoci su tokom četiri večeri mogli da uživaju u majstorijama i mnoštvu golova u gotovo svakoj utakmici.

Atmosferu posljednje večeri u prepunoj “Kvimpeks areni” uputpunio je nastup folkloraša i nagradna igra za gledaoce. Organizator je učinio i humanitarni gest i inicirao akciju za pomoć Blaženku Savanoviću Baći za čije liječenje je prikupljeno 777 KM.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*