Grabovica se sprema za turnir u malom fudbalu i tucijadu

Tradicionalni vaskršnji turnir u malom fudbalu u Grabovici biće održan 7. i 8. aprila, a u sklopu njega i vaskršnja tucijada koja je s cilje da preraste u tradiciju pokrenuta prošle godine.

Rok za prijave ekipa za turnir u malom fudbalu je 6. april, a kotizacija iznosi 70 KM. Tog dana  biće obavljen i žrijeb prve faze takmičenja. Ona je na programu 7. aprila od 18, dok će utakmice polufinala i finala biti odigrane sljedeće večeri od 17 časova.

Mjesna zajednica Grabovica koja organizuje turnir obezbijedila je nagradni fond od 1.000 KM iz kojeg će pobjedniku pripasto 600, drugom finalisti 300, a trećeplasiranoj ekipi 100 maraka. Vrijedne nagrade obezbijeđene su i za učesnike tucijade, koji stignu u završnicu takmičenja.

– Uvjeren sam da će i ove godine Grabovica kvalitetom opravdati svijetlu tradiciju i da će se na turnir odazvati veliki broj ekipa. Zahvaljujem svima koji su pomogli da nastavimo tradiciju, a posebno generalnom sponzoru “E-prometu” i ostalim privrednicima.  Vrijedne nagrade za učesnike tucijade obezbijedili su paroh šiprasko-grabovački Damir Vrhovac i zamjenik načelnika opštine Kotor Varoš Mladen Trivunović – rekao je za “Moj Kotor Varoš” organizator turnira u malom fudbalu i tucijade Bojan Đekanović.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*