GALERIJA: Pehar, medalje i ubjedljiv trijumf za Kotor Varoš na startu sezone

Špampionski pehar, medalje, ubjedljiva pobjeda i tri boda put je kojim je prošao Klub malog fudbala Kotor Varoš u premijernoj utakmici Prve lige RS u futsalu protiv Ljubinja koje je savladao sa ubjedljivih 9:3.

Kotorvarošanima su na početku meča uručeni pehar i medalje za titulu u Drugoj ligi RS u prošloj sezoni. Slavljenička atmosfera upotpunjena je sjajnom igrom i ubjedliivom pobjedom u odličnom ambijentu koji su priredili domaći navijači. Odličnu partiju pružili su novi igrači Kotor Varoša Dragan Verić i Slađenko Janković, koji su pokazali da će biti veliko pojačanje.

Od prvog sudijskog zvižduka na terenu je dominirala domaća ekipa koja je ubrzo stigla i do prednosti golom Nikše Gligića. Kotorvarošani nisu ni proslavili gol, a na semaforu je pisalo 1:1, nakon što su gosti izjednačili samo što su krenuli sa centra. Novu prednost Kotor Varošu donosi Janković, a put kojim će krenuti ovaj meč trasirao je Lale Bašić koji je povisio na 3:1. Ubjedljivu prednost domaćem sastavu donosi Verić, a tračak neizvjesnosti gosti unose u posljednjim sekundama prvog poluvremena, smanjivši na 4:2.

Kotor Varoš je nastavio da napada i dominira i u nastavku, a inicijativu je u gol pretvorio Enis Mušanović koji je povisio na 5:2. Ubjedljivu prednost donosi kapiten Kotorvarošana Miroslav Nedić, a potom drugi gol na utakmici postižu najprije Janković, a zatim i Verić. Do kraja susreta Ljubinje postiže treći gol, da bi konačan rezultat postavio Mladen Đukić.

Iako su pokazali zavidnu efikasnost, naši futsaleri su propustili priliku da ubilježe ubjedljiviji trijumf, jer su u nekoliko navrata pogodili okvir gola, dok je više puta mrežu spasavao golman gostujućeg tima.

Kotor Varoš u drugom kolu sljedećeg vikenda gostuje ekipi Sokratesa u Banjaluci.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*