Futsaleri u novim dresovima jure nove pobjede

Klub malog fudbala Kotor Varoš u nastavku sezone igraće u novoj opremi koju su obezbijedili zahvaljujući ljetošnjoj akciji “Popij jelen za šampione”.

Štručni štab i igrači su se mjesecima angažovali u akciji “jelen piva” i zahvaljujući sakupljenih 15.000 čepova obezbijedili garnituru dresova i šuškavaca za cijelu ekipu. Akcije pokrenuta nakon što je naš tim osvojio titulu u Drugoj ligi RS i izborio plasman u prvoligaško društvo zbog čega je simbolično nazvana “Popij jelen za šampione”.

Kako bi novac kojim raspolažu u klupskom budžetu iskoristili na što bolji način i doveli pojačanja za viši rang takmičenja u klubu su se odlučili da pokušaju iskoristiti akciju “jelen piva”, što im je na kraju pošlo za rukom.

– Ponašamo se domaćinski prema budžetu i na sve načine nastojimo da obezbijedimo normalno funkcionisanje kluba, posebno zbog ulaska u Prvu ligu u kojoj se susrećemo sa većim troškovima i generalno većim izazovima na svim nivoima. Prosječan set sportske opreme za cijelu ekipu košta nekoliko hiljada maraka i na ovaj način smo ostvarili značajnu uštedu u budžetu. Srećni smo što smo uspjeli i u ovoj akciji i jedva čekamo da u novoj opremi istrčimo pred naše navijače – kaže za “Moj Kotor Varoš” trener kotorvaroškog prvoligaša Vladan Đekanović.

Akciji se odazvao veliki broj ugostiteljskih i trgovačkih objekata, koji su postavili brendirane kutije u koje su ubacivani čepovi od svakog popijenog piva, a podržali su je i vjerni navijači koji su sa svih strana donosili čepove.

– Želim da se u ike futsalera i uprave kluba zahvalim svima koji su pomogli da pobijedimo i u ovoj akciji. Na pruženoj podršci emo im se odužiti golovima i pobjedama – istakao je Đekanović.

Ako je suditi po početku sezone obećanje će biti brzo ispunjeno jer su budući “crno-žuti” iz Kotor Varoša odlično startovali u prvoligaškom karavanu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*