Fudbalski virtouzi iz RS, Srbije i Slovenije stižu u Kotor Varoš

Drugi međunarodni fudbalski turnir prijateljstva biće održan sutra u Kotor Varošu i okupiće šest ekipa iz RS, Srbije i Slovenije.

Turnir će početi u 14 časova u sportskoj dvorani, a ulaz za posjetioce je besplatan. Organizatori turnira su kotorvaroško Udruženje za promociju i značaj sportske rekreacije i opština Kotor Varoš, a pokrovitelj Ministarstvo porodice, omladine i sporta RS. Organizatori su istakli da je sve spremno za dolazak gostiju iz Prijedora, Apatina, Stare Pazove, Sokobanje i Kranja i njihov boravak u Kotor Varošu.

– Pored načelnika opštine Zdenka Sakana ovaj turnir je podržalo i resorno ministarstvo, ali i brojni prijatelji našeg Udruženja, koji će biti gosti na druženju nakon završetka turnira – istakao je predsjednik Udruženja za promociju i značaj sportske rekreacije Slobodan Petrović.

Kompanija „Hemofarm“ je obezbijedila majice za učesnike turnira, a osim takmičarskog dijela biće upriličeno i druženje za delegacije svih ekipa kod čuvene travarke iz Dabovaca Ljubice Marković.

– Proizvodi gospođe Marković su dobro poznati i sa zadovoljstvom smo prihvatili ideju da je posjetimo I da okušamo ljekovite čajeve i sokove – naglasio je Petrović.

Delegacije svih ekipa posjetiće u nedjelju grob najmlađeg majora Vojske RS Aleksandra Petrovića i odati mu počast u znak sjećanja na nezaboravne zajedničke trenutke. Arhijerejski namjesnik kotorvaroški Milenko Narić će organizovati prijem i posluženje za goste ispred hrama Rođenja Presvete Bogorodice.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*