Fudbalski veterani ugostili prijatelje iz Apatina

Fudbalski veterani Kotor Varoša i Apatina odigrali su prijateljsku utakmicu kojom su obilježili drugu godinu prijateljskih odnosa i nastavak odlične saradnje.

Iako je rezultat bio u drugom planu domaćini su trijumfovali 8:5, a nakon utakmice je upriličeno tradicionalno druženje. Predstavnik fudbalskih veterana iz Apatina Slavko Jerković je istakao da saradnja polako prerasta u tradiciju.

– Kotorvarošani su naši istinski prijatelji i nakon utakmice u Apatinu, koju smo odigrali početkom godine, uslijedio je revanš susret. Pohvalio bih gostoprimstvo domaćina i najavio novi prijateljski meč na našem terenu – rekao je Jerković.

Kotorvaroški fudbalski veterani su na ovaj način zaokružili uspješnu kalendarsku godinu, jer su nakon odličnih nastupa na turnirima u Kranju i Staroj Pazovi ugostili veterane iz Apatina, ali i brojne prijatelje kojima su se zahvalili na podršci.

– Naša druženja postaju prepoznatljiva i osnovni cilj je da pošaljemo poruku svima da se bave rekreacijom koja vodi do zdravog života – naglasio je kapiten kotorvaroških fudbalskih veterana Aleksa Vučanović.

Nakon utakmice predstavnici obe ekipe su razmijenili prigodne poklone, a domaćin se pobrinuo da prijateljima koji podržavaju rad Udruženja fudbalskih veterana uruči komplete sportske opreme.

Arhijerejski namjesnik kotorvaroški Milenko Narić je organizovao prijem za goste iz Apatina nakon jutarnje molitve, poželivši da ova druženja traju što duže i da se ne zaborave.

Kotorvarošani će u februaru naredne godine učestvovati na vrlo jakom turniru u slovenačkom gradu Murskoj Soboti, a u aprilu će biti domaćini veteranima novosadske Vojvodine.

veterani-mladost-apatin1

veterani-mladost-apatin3

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*