Fudbalski talenti iz Kotor Varoša u dresu Partizana

Mladi fudbaleri iz Kotor Varoša učestvuju u radu kampa Partizana u Laktašima gdje će imati priliku da svoj talenat i fudbalsko umijeće demonstriraju predstavnicima slavnog beogradskog kluba.

Ljetni kamp je počeo danas i trajaće do 26. avgusta tokom kojeg će mladi fudbaleri imati priliku da na sebe skrenu pažnju stručnjaka i nauče kako da unaprijede fudbalske vještine i trening.

Crno-bijeli dres zadužili su Mateja Prole, Danilo Vučenović, Vuk Ćorić, Marko Stojanović Todor Čolić, David Savić i Siniša Vuković iz Kotor Varoša.

U okviru promocije kampa organizatori su nedavno posjetili Kotor Varoš i predstavili ga trenerima i fudbalerima uz poziv da im se pridruže u Laktašima. Organizatori kampa su prepoznali su Kotor Varoš kao sredinu koja je iznjedrila veliki broj uspješnih fudbalera. Pravo učešća u kampu imaju djeca rođena od 2002. do 2009. godine i ovo je sjajna prilika za njihov napredak i razvoj sa vrhunskim stručnjacima, ali i da pokažu svoj talenat.

Kamp će biti održan na četiri lokacije – Glamočani, Aleksandrovac, Trn i Milosavci. Partizan identična okupljanja mladih fudbalera organizuje u Srbiji, Sloveniji i na Jahorini.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*