Fudbalski majstori iz regiona stižu u Kotor Varoš

Kotor Varoš će 26. oktobra biti domaćin turnira fudbalskih veterana na kojem će učestvovati ekipe iz RS, Srbije i Slovenije.

Na trećem međunarodnom turniru prijateljstva učestvovaće veterani iz Prijedora, Kotor Varoša, Apatina, Sokobanje, Murske Sobote i prijatelji i radne kolege najmlađeg majora Vojske RS koji je preminuo prošle godine Aleksandra Saše Petrovića.

– Sve je spremno za dolazak ekipa i njihov boravak u Kotor Varošu. Ugostićemo više od 50 gostiju iz regiona i brojne fudbalske radnike koji su pružili nesebičnu podršku našem dosadašnjem radu – istakao je potpredsjednik Udruženja za promociju i značaj sportske rekreacije Aleksa Vučanović.

Kapiten fudbalskih veterana iz Sokobanje Goran Frankulović u prvi plan ističe druženje.

– Dolazimo drugi put u Kotor Varoš, ali sudeći po našim dosadašnjim druženjima u Apatinu i Sokobanji očekujem da prijateljstva dodatno učvrstimo, a nadam se da ćemo prekinuti dominaciju Kotorvarošana kada je u pitanju takmičarski dio turnira – poručio je Frankulović.

Na ovogodišnjem turniru će nastupiti Sašini prijatelji i radne kolege, koji su za zadovoljstvom prihvatili poziv organizatora.

– Zahvaljujući Saši pamtimo samo lijepe trenutke druženja sa kotorvaroškim fudbalskim veteranima, a ove godine nastupamo prvi put i igraćemo u njegovu čast – rekli su radnici Carinskog terminala Gradiška.

Šest ekipa biće raspoređeno u dvije grupe, a prvoplasirani timovi iz grupa igraće za prvo mjesto, drugoplasirani za treće, a trećeplasirani za peto mjesto.

Međunarodni turnir prijateljstva u Kotor Varošu organizuju Udruženje za promociju i značaj sportske rekreacije i opština Kotor Varoš. Utakmice će biti odigrane u sportskoj dvorani, a turnir počinje u 13.00 časova. Ulaz je besplatan, a za posjetioce je obezbijeđeno i točeno pivo.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*