Fudbaleri Mladosti upalili motore

Fudbaleri kotorvaroške Mladosti počeli su sinoć pripreme za novu sezonu u kojoj će kao i minule nastupati u Regionalnoj ligi grupa zapad. 

Treneru Branku Ponorcu odazvali su svi fudbaleri koji su dres Mladosti nosili i u prošloj sezoni. Osim njih seniorskom timu priključeno je i pet kadeta – Dejan Vasiljević,  Damir Pucarević, Anis Lišančić, Mladen Žarić i Damjan Radiša.

Ponorac je za “Moj Kotor Varoš” rekao da će cilj u novoj sezoni biti plasman u vrh tabele, a ukoliko se ukaže prilika i napad na plasman u viši rang.

– Sve će zavisiti od toga da li će opština imati sluha za naš klub. U posljednje dvije godine to nije bio slučaj i možemo reći da je ju takvoj situaciji uspjeh da se uopšte takmičimo. Susrećemo se sa problemima koje nemaju drugi klubovi u Kotor Varošu i jedini imamo troškove za struju, vodu i održavanje, popravak koji nisu mali. Imamo tim za viši rang, ali nemamo podršku da bi to ostvarili – istakao je Ponorac čiji je tim prošli šampionat okončao na četvrtoj poziciji.

Sa fudbalerima na koje će Ponorac računati u novoj sezoni treniraju i braća Andrej i Michael Modić i Stefan Kršić, koji su trenutno bez angažmana i u potrazi su za klubom. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*