Fudbaler iz Kneževa igraće i za i protiv Kotor Varoša

Član Kluba malog fudbala Kotor Varoš Obrad Stojanović, koji uz futsal paralelno igra i fudbal, vratio se u matični klub Progres iz Kneževa čiji će dres nositi u Regionalnoj ligi RS grupa zapad.

Zanimljivo je da će odlični fudbaler u predstojećoj sezoni u Prvoj ligi RS u futsalu igrati za Kotor Varoš, dok će u Regionalnoj ligi RS grupa zapad biti rival fudbalerima kotorvaroške Mladosti. Stojanović je prošle sezone bio jedan od najboljih futsalera Kotor Varoša, a nastupao je i za Jedinstvo iz Žeravice koje se takmičilo u Drugoj ligi RS.

– Zbog poslovnih obaveza odlučio sam da se vratim u Kneževo i priključim se Progresu. Gotovo je izvjesno da ostajem i član Kluba malog fudbala Kotor Varoš i eto dogodila se zanimljiva situacija da ću u Kotor Varošu biti na dvije strane. S obzirom da imam mnogo prijatelja u Kotor Varošu vjerujem da će mi oprostiti ako sa Progresom pokvarima planove Mladosti – kaže uz osmijeh Stojanović za MKV.

Pored Stojanovića u Progres su stigla još trojica bivših igrača tog kluba – Dragan Verić, Jovan Prole i Zoran Kulišić. Verić i Prole su prošle sezone bili saigrači Stojanoviću u Jedinstvu, dok je Kulišić nastupao za Borac iz Šibovske.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*