FOTO GALERIJA: Učenici Sejde Tatara pokazali zavidnu vještinu

Provjera znanja i savladane tehnike u Džudo klubu Mladost Kotor Varoša bila je danas više nego uspješna i 36 džudista uspješno prošlo test za više pojaseve, dok su neki od njih preskočili i po dvije stepenice.

Na kraju testiranja pred tročlanom komisijom istaknuto je da su džudisti iz Kotor Varoša bili perfektni i dodijeljene su im 44 diplome. Test za bijelo-žuti pojas uspješno je prošlo 13 džudista Mladosti, za žuti sedam, za žuto-narandžasti 12, a za narandžasto-zeleni i plavi po šest.

Član komisije koja je ocjenjivala džudiste Zoran Radoja iz Džudo kluba Policajac Laktaši rekao je da su kotorvaroški džudisti prikazali dobru tehniku, a posebno je pohvalio disciplinu.

– Škola je na prvom mjestu i ona je prva ljubav, džudo je druga, a treću znaju malo stariji džudisti koji su danas sa nama. Bili ste odlični, dobro ste obučeni i prikazali ste zavidno znanje. Imate izuzetno dobrog trenera i pedagoga. Lijepo vas je vidjeti da ste u sportu, držite se knjige i sporta i bićete dobri i časni ljudi – rekao je Zoran.

Trener Džudo kluba Mladost Sejdo Tatar takođe je izrazio zadovoljstvo onim što su prikazali njegovi učenici.

– Zadovoljan sam, iako imam visoke kriterijume kada je riječ o testiranju za pojaseve. Posebno sam zadovoljan onim što je prikazano na početku, ali je razumljivo da je neznatno pala pažnja zbog čekanja i vrućine. Znao sam da ćete pokazati dobro znanje i da ćete svi položiti ovaj ispit. Čestitam vam na tome – istakao je Tatar.

Članove Mladosti sada očekuje odmor izuzev nekolicine njih koji će učestvovati u ljetnim kampovima i Sare Marić koju očekuju pripreme za nastup na Balkanskom prvenstvu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*