FOTO GALERIJA: Pehare u Kotor Varošu podigli Ekstraprom i SOZ/KP Bobas

Ekipе Ekstraprom Gornji Buletić i SOZ/KP Bobas pobjednici su turnira u malom fudbalu koji je sinoć završen u Kotor Varošu.

Ekstraprom Gornji Buletić je u kategoriji četiri plus jedan u polufinalu savladao SNSD Kotor Varoš, a u finalu je bio bolji od ekipe Dvorac Bejić Usora 6:4, koji je prethodno eliminisao Kafe bar Roleks.

Pobjednike je do trofeja predvodio Dejan Zarić koji je ponio titulu najboljeg igrača turnira, dok je za najboljeg golmana turnira proglašen Dragan Bogdanović, a prvi strijelac je Aleksandar Tepić, iako je njegova ekipa Pekara Obeliks eliminisana već u četvrtfinalu.

SOZ/KP Bobas je u finalu u kategoriji pet plus jedan slavio protiv Kafe bara Aratijesnim rezultatom 2:1. Za trijumf je najzaslužniji Nemanja Kopanja, koji je proglašen za najboljeg igrača, prvi strijelac je Milko Babić iz Ujedinjene Srpske, a najbolji golman je Vladan Maksimović iz ekipe Kafe bar Ara.

Zbog loših vremenskih uslova utakmice su igrane u sportskoj dvorani u Kotor Varošu.

Uspješani organizatori 52. turnira u malom fudbalu bili su Centar za kulturu, sport i informisanje i Opština Kotor Varoš.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*