FOTO GALERIJA: Mladost sa 33 medalje najbolji tim, dvostruko slavlje Selene Varošić

Džudo klub Mladost iz Kotor Varoša sa osvojene 33 medalje proglašen je najboljom ekipom na sedmom izdanju međunarodnog turnira “Kup Prijedora” koji je juče održan u Prijedoru.

Kotorvaroški džudisti su osvojili 11 zlatnih, devet srebrnih i 13 bronzanih medalja, a najbolja među njima bila je Selena Varošić koja se u seniorskoj konkurenciji okitila zlatom, dok je u juniorskoj osvojila srebro.

Zlatne medalje osvojili su i Saša Kučuk u konkurenciji veterana, junior Stefan Pejaković i kadeti Drago Slavnić, Nikola Jeftimir i Anastasija Dragojević. Najsjajnije odličje osvojili su i starija pionirka Darija Danilović, mlađe pionirke Lara Višnjić i Milica Zvijerac, te poletarci Anja Smiljić i Elena Stolić.

Osim Selene Varošić srebrnim medaljama okitili su se i kadeti Tea Marković, Marko Maksimović i Miloš Maksimović, te starije pionirke Anastasija Milić i Dajana Dragojević. Do medalje istog sjaja stigli su i mlađi pionir MIloš Smiljić i poletarci Tina Novaković i Jelena Popović.

Sa bronzanim medaljama sa “Kupa Prijedora” vratili su se kadeti Duško Janković i Vladan Trkulja, a u konkurenciji starijih pionira Kristijan Višnjić, Adrijan Kudrić, Nikola Rusmir, Aleksandar Milić, Jovan Serdar, Milan Kovačević i Njegoš Košćo. Bronzu su osvojili i Jovana Popović i Stefan Serdar, te poletarci Đorđe Kučuk i Pavle Kudrić.

Na turniru su učestvovala 24 kluba iz BiH, Srbije i Hrvatske, a Mladost je bez premca stigla do pehara za najbolju ekipu.

– Prezadovoljan sam jer smo odbranili titulu najboljeg kluba osvojenu prošle godine. Osvojili smo dvije medalje manje nego prošle godine, ali bi prošlogodišnji rezultat vjerovatno ponovili da takmičenje nije propustila Sara Marić. Posebno mi je zadovoljstvo što su se u nekoliko finala našli takmičari Mladosti – rekao je za “Moj Kotor Varoš” trener Mladosti Sejdo Tatar.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*