FOTO GALERIJA: Kotorvarošani upalili motore, uprava obećala premije za dobre rezultate

Klub malog fudbala Kotor Varoš počeo je sinoć pripreme za novu sezonu u Prvoj ligi RS, a na prozivci koju je obavio trener Vladan Đekanović pojavilo se 12 igrača.

Prvo kolo zakazano je za 3. i 4. novembar, a Kotorvarošani će sezonu otvoriti protiv najtežeg rivala Ugljevika na gostujućem terenu. Naš tim će do tada raditi u sportskoj dvorani u Kotor Varošu kako bi spremni dočekao premijeru.

– Prvenstveni cilj je opstanak u društvu najboljih, a ako se ukaže prilika i za viši plasman nećemo je propustiti. Još nismo sklopili tim, ali smo odlučili da se u predstojećoj sezoni oslonimo isključivo na domaće snage i nećemo angažovati igrače van Kotor Varoša. Prvo pojačanje je Dejan Trifković, a sigurno će ih biti još – rekao je za “Moj Kotor Varoš” trener Kluba malog fudbala Kotor Varoš Vladan Đekanović.

U pauzi između dvije prvoligaške sezone klub su napustili Dragan Verić, Obrad Stojanović, Nikša Gligić, Slađan Janković i Slaven Matijašević. Verić, Stojanović, Gligić i Janković karijeru nastavljaju u novoformiranom klubu Policajac koji će se takmičiti u Drugoj ligi RS i ima ambiciju da već u prvoj sezoni izbori plasman u viši rang, dok je Matijašević potpisao za novog prvoligaša Šampion iz Laktaša.

Predsjednik Kluba malog fudbala Kotor Varoš Dragan Pejaković rekao je da razvoj situacije u klubu diktiraju finansije.

– Imamo skroman budžet, ali ćemo nastojati da igračima obezbijedimo premije za dobre rezultate kako bi nagradili njihov trud i zalaganje na terenu. Vjerujem da je pred nama još jedna uspješna sezona – rekao je Pejaković za “Moj Kotor Varoš”.

Prvoligaško društvo prošle godine je činilo osam klubova, ali je uoči početka nove sezone odustala ekipa Ljubinja. Ovaj tim se u međuvremenu predomislio pa će ostati dio prvoligaškog karavana zajedno sa Kotor Varošom, Ugljevikom, Jahorinom sa Pala, Nevesinjem, Brčko zdravljem, Šampionom iz Laktaša i Brodom.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*