FOTO GALERIJA: Kotor Varoš slavi svoje sportiste

Kotor Varoš je dobio sportske heroje koji su sjajnim rezultatima obilježili 2018. godinu, a predvode ih najbolji među najboljima džudisti – Borislav Bogdanić i Sara Marić.

Među deset najboljih sportista su uvršteni i šahista Dragan Stanković, fudbaler Enis Mušanović, rukometaš Radomir Stojanović, stonoteniser Mladen Nikolić, futsaler Miroslav Nedić, košarkaš Saša Narić, karatistkinja Sandra Tepić i odbojkašica Jovana Stakić.

Titulu najperspektivnijih sportista ponijeli su karatista Igor Žderić i stonoteniserka Marija Panić, najuspješnija muška ekipa je Šahovski klub Kotor Varoš, a ženska Stonoteniski klub Kotor Varoš, dok je priznanje za ambasadora sporta dobila atletičarka Branka Jotanović.

Priznanje za sportskog radnika i novinara dodijeljeno je Dušku Kerezoviću posthumno, dok je kotorvaroškom preduzeću “Kvimpeks” pripalo za pomoć u organizaciji sportskih manifestacija.

Nagrađeni su i učenici osnovnih i srednjih škola koji su učestvovali na Malim olimpijskim igrama – Miloš Bojić, Ružica Janković, Sofija Bogdanić, Danilo Nović, Mladen Kalamanda i Ivana Vučanović.

Tradicionalni izbor najboljih sportista organizovali su Opština Kotor Varoš i Centar za kulturu, sport i informisanje, a kako je protekla pogledajte u galeriji fotografija.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*