FOTO GALERIJA: Auto-servis Džomba trijumfovao na turniru u Zabrđu

Ekipa Auto-servis Džomba pobjednik je tradicionalnog turnira u malom fudbalu u Zabrđu, a u finalu je bila bolja od Kontakt špeda rezultatom 3:1.

Treće mjesto pripalo je Pekari Obeliks koja je savladala Vujinović komerc rezultatom 4:0, a utakmicu je sa tri gola obilježio Dejan Trifković. Tri najbolje ekipe podijelile su nagradni fond vrijedan 1.800 KM, a nagrađeni su i najbolji pojedinci turnira.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Igor Mirković iz šampionskog tima, koji je i prvi strijelac, dok je najbolji golman Tadija Popovac iz sastava Kontakt šped.

Auto-servis Džomba je u izuzetno uzbudljivom polufinalu stigao prednost rivala od 1:0 i bio bolji od Pekare Obeliks poslije penala rezultatom 4:3, dok je u drugom susretu Kontakt šped slavio protiv Vujinović komerca 3:2.

Finalno veče počelo je revijalnom utakmicom ekipa Kršini drugari u znak sjećanja na tragični nastradalog Dejana Kršića Kršu, koji je prethodnih sedam godina organizovao turnir u Zabrđu. Zbog toga je ovogodišnje izdanje turnira, koji je okupio 25 ekipa, imalo memorijalni karakter.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*