FOTO GALERIJA: Auto-servis Džomba i Kontakt šped silovito do osmine finala u Zabrđu

Svi učesnici osmine finala turnira u malom fudbalu u Zabrđu poznati su nakon što su sinoć odigrane utakmice preostale četiri grupe, a kao favoriti iz ovog dijela turnira istakli su se Auto-servis Džomba i Kontakt šped koji su sa pola gasa obezbijedili prva mjesta u grupama.

Auto-servis Džomba je protiv Kafe bara Astra slavio najubjedljiviju piobjedu dana 7:1, dok je u duelu za prvo mjesto savladao Kafe restoran Mila Mi 2:0. Ekipa Kontakt špeda igrala je u jedinoj grupi sa četiri tima i stigla do tri lake pobjede protiv Naše kafanice, Auto-servisa Sloga i Bor petrola.

Bez primljenog gola, ali u nešto slabijoj grupi osminu finala izborili su Rekreativci, koji su sa po 2:0 savladali Šiprage i kafe bar Pikolo. Pobjednik četvrte grupe je Sportek koji je najprije bio bolji od Sim tehnika, a zatim i TDE mobila KV nakon izvođenja penala.

U osminu finala kao drugoplasirani timovi prošli su Kafe restoran Mila Mi, Kafe bar Pikolo, Auto-servis Sloga i TDE mobil KV.

Utakmice osmine i četvrtfinala biće odigrane večeras, dok je za sutra planirano finalno veče kada će biti poznat i pobjednik kome će pripasti najveći dio novca iz nagradnog fonda vrijednog 1.800 KM.

Najsrećnijim gledaocima sinoć su podijeljene nagrade, a iznenađenja za publiku organizator je pripremio i za završna dva dana turnira.

Turnir u Zabrđu ove godine ima memorijalni karakter u znak sjećenja na tragično preminulog Dejana Kršića Kršu. Njegovi rođaci i prijatelji su odlučili da ulože napore da turnir kojeg je godinama uspješno organizovao opstane, a time i sjećanje na velikog zaljubljenika u fudbal. Kršić je nastradao u avgustu prošle godine u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u njegovom voljenom Zabrđu.

Rezultati utakmica odigranih sinoć:

Kafe restoran Mila Mi – Kafe bar Astra 5:1

Rekreativci – Šiprage 2:0

Auto-servis Džomba – Kafe bar Astra 7:1

Auto-servis Džomba – Kafe restoran Mila Mi 2:0

Kafe bar Pikolo – Šiprage 4:1

Rekreativci – Kafe bar Pikolo 2:0

Kontakt šped – Bor petrol 6:2

Naša kafanica – Auto-servis Sloga 1:3

Bor petrol – Naša kafanica 5:7

Kontakt šped – Auto-servis Sloga 2:0

Auto-servis Sloga – Bor petrol 4:0

Kontakt šped – Naša kafanica 2:0

Sportek – Sim tehnik 3:0

TDE mobil KV – Sportek 1:1 (3:4 pen.)

Sim tehnik – TDE mobil 2:5

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*