Džudisti pokazali snagu, 13 medalja stiglo u Kotor Varoš

Džudisti kotorvaroške Mladosti osvojili su 13 medalja na 12. izdanju međunarodnog turnira “Kakanj open” koji je održan u Kaknju, dok su u ekipnoj konkurenciji bili četvrti i u vitrine donijeli još jedan pehar.

Zlatne medalje zasijale su oko vrata poletarke Anje Smiljić, mlađih pionira Jovane Popović i Nikolina Stolić, te kadeta Drage Slavnića i Sare Marić.

Srebrne medalje osvojili su poletarka Jelena Popović i stariji pioniri Nikola Rusmir, Dajana Dragojević, Darija Danilović i Jovan Serdar.

Na pobjedničko postolje popeli su se i bronzani Miloš Smiljić u konkurenciji mlađih pionira i Jovan Vuković i Njegoš Košćo u kategoriji starijih pionira.

Trener Mladosti Sejdo Tata r izrazio je zadovoljstvo rezultatima koji su njegovi učenici ostvarili u Kaknju u konkurenciji 393 takmičara iz 39 klubova.

– U Kakanj je putovalo naših 17 takmičara, a iako ih je bilo osam manje nego prošle godine osvojili smo isti broj medalja. I ne samo to, bilans je bolji jer smo osvojili više zlatnih i srebrenih medalja nego prošle godine – rekao je Tatar za “Moj Kotor Varoš”.

Sjajni džudisti iz Kotor Varoša su time došli na samo jednu medalju zaostatka u odnosu na prošlu godinu, a priliku da nadmaše lanjski uspjeh imaće već narednog vikenda u Vitezu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*