Džudisti Mladosti proslavili balkansku bronzu

Trening džudista kotorvaroške Mladosti protekao je sinoć u slavljeničkoj atmosferi jer se na njemu sa medaljom oko vrata osvojenom na Blakanskom prvenstvu u Makedoniji pojavio Borislav Bogdanić.

Sjajni džudista pored čijeg imena stoji i titula šampiona BiH u seniorskoj kategoriji do 100 kilograma ostvario je proteklog vikenda u Skoplju najveći uspjeh u karijeri osvojivši bronzanu medalju. Na uspjehu su mu sinoć kolektivno čestitali trener Sejdo Tatar i klupski drugovi, ali ga potom ni medalja nije poštedila jakog treninga.

– Nastup na Balkanskom prvenstvu je veliko iskustvo za mene, a osvojena medalja ogromna motivacija za dalji rad i napredak. Ovo je moja prva balkanska medalja i odskočna daska da ostvarim dobre rezultate na evropskoj sceni. Ostajem posvećen treninzima i radu kako bi koračao ka tom cilju – rekao je Bogdanić za “Moj Kotor Varoš”.

On se još jednom zahvalio svima koji su ga podržali i ugradili dio sebe u njegov uspjeh.

– Zahvalio bih se svim ljudima i prijateljima koji su bili uz mene, a posebno mom treneru Tataru i Džudo klubu Mladost Kotor Varoš. Tatar je čovjek koji je dao namjerljiv doprinos promociji Kotor Varoša i razvoju mladih i njihovom stasavanju u prave ljude. Veliku zahvalnost dugujem i Džudo klubu Borac Banjaluka u kojem sam obavio završne pripreme za Balkansko prvenstvo – istakao je Bogdanić za MKV.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*