Druženjem začinjeno pet uspješnih godina fudbalskih veterana

Fudbalski veterani iz Kotor Varoša, koji djeluju u okviru Udruženja za promociju i značaj sportske rekreacije, obilježili su u Momićima jubilej – pet godina uspješnog rada i postojanja.

Bila je to prilika da sumiraju utiske, ispričaju anegdote sa brojnih putovanja, ali i da naprave plan za organizaciju trećeg po redu međunarodnog turnira prijateljstva, koji će biti održan u Kotor Varošu od 4. do 6. oktobra uz učešće osam ekipa.

Domaćini druženja su bili prijatelji Udruženja za promociju i značaj sportske rekreacije i ljudi koji pomažu rad veterana Željko, Neđo i Darko Momić. U prekrasnom ambijentu i sjajnoj atmosferi, uz bogatu trpezu i tradicionalna jela ovog kraja, veterani su predahnuli od brojnih aktivnosti i napunili baterije za naredne susrete.

– Odlučili smo da svake godine ugostimo sportske ambasadore Kotor Varoša u prvoj nedjelji avgusta, tako da će ovo druženje postati tradicionalno“, istakao je Neđo Momić koji je predao poštenje predsjedniku Udruženja za promociju i značaj sportske rekreacije Slobodanu Petroviću.

Veterani su zahvalili domaćinima na gostoprimstvu i uručili poklone Darku i Željku Momiću, ali i Marinku Juriću, koji je proslavio rođendan u krugu dragih ljudi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*