Dominacija Naše kafanice, teška povreda Trivunovića

Ubjedljive pobjede ekipe Naša kafanica 90. godina Mladosti i teška povreda igrača Grabovice Darka Trivunovića obilježili su drugo veče turnira u malom fudbalu “Kotor Varoš 2017”.

Naša kafanica 90. godina Mladosti prošetala se grupom E, a u osmini finala joj se priključila ekipa Plava ptica koja je u uzbudljivom meču poslije preokreta u režiji Srđana Jurića slavila protiv Marketa AS.

Mnogo više neizvjesnosti bilo je u grupi F, a na kraju među 16 najboljih timova plasirali su se Auto-otpad Sloga i Auto-servis Džomba/Auto-otpad Gavrić.

Odlično fudbalsko veče i sjajna atmosfera na punom igralištu Radničkog univerziteta ostali su u sjeni teške povrede Trivunovića u posljednjem meču sinoćnjeg programa. Iako je meč već bio odlučen, Trivunović je ušao u oštar duel u kojem je povrijedio nogu, a sa terena ga je odvezla Hitna pomoć.

Jubilarni 50. turnir u malom fudbalu, čiji su organizatori Centar za kulturu, sport i informisanje i opština Kotor Varoš, biće nastavljen večeras utakmicama u grupama C i D. U trku za pehar u seniorskoj konkurenciji krenule su 24 ekipe raspoređene u osam grupa, a iz svake će po dva najbolja tima obezbijediti plasman u nokaut fazu. Takmičarski program u konkurenciji preduzeća i javnih ustanova biće nastavljen u petak.

Rezultati utakmica odigranih sinoć

Naša kafanica 90. godina Mladosti – Plava ptica 3:1

Auto-servis Džomba/Auto-otpad Gavrić – Grabovica 4:0

Naša kafanica 90. godina Mladosti – Marketi AS Čelinac 4:0

Auto-servis Džomba/Auto-otpad Gavrić – Auto-otpad Sloga 1:1 (pen. 1:2)

Marketi AS Čelinac – Plava ptica 1:2

Grabovica – Auto-otpad Sloga 1:4

Raspored utakmica za večeras

19:00 Šiprage – SOZ

19:30 Osiguranje Aura – Mladi SDS-a

20:00 Akropolis KMF Kotor Varoš – Šiprage

20:30 Kontakt šped Gradiška – Osiguranje Aura

21:00 SOZ – Akropolis KMF Kotor Varoš

21:30 Mladi SDS-a – Kontakt šped Gradiška

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*