Dejan Trifković obukao dres reprezentacije BiH

Član Kluba malog fudbala Kotor Varoš Dejan Trifković dobio je poziv selektora reprezentacije BiH i nalazi se na pripremama u trening centru Fudbalskog saveza BiH u Zenici.

Trifković je obukao dres selekcije za koju nastupaju igrači do 19 godina i proći će pripreme za predstojeće kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.
Trener Kluba malog fudbala Kktor Varoš Vladan Đekanović izrazio je zadovoljstco što je selektor BiH prepoznao talenat i odlične igre sjajnog Trifkovića.

– Ovo je veliko priznanje za Trifkovića, ali i za naš klub koji se od samog početka fokusirao na rad sa mladim igračima. Rezultat toga je da su naši omladinci tri puta bili prvaci RS, a Trifković je prosle godine bio proglašen za najboljeg igrača – rekao je Đekanović.

Prvo Evropsko prvenstvo futsal reprezentacija u ovoj uzrasnoj kategoriji biće održano u septembru 2019. godine u glavnom gradu Letonije – Rigi. Reprezentacija BiH smještena je u grupu tri glavne kvalifikacione runde gdje će za protivnike imati selekcije Srbije, Portugala i Moldavije.

Kvalifikacioni turnir ove grupe biće održan od 26. do 31. marta 2019. godine u BiH. Plasman na završnicu Evropskog prvenstva uz domaćina Letoniji ostvariće sedam pobjednika grupa glavne runde kvalifikacija.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*