Bubić: Posjeta mališana iz vrtića vraća uspomene na prvi susret sa parketom

Trening rukometaša Borca danas je bio poseban, a članove najtrofejnijeg domaćeg sportskog kolektiva iznenadili su najmlađi Banjalučani.

U druženju sa mališanima iz Banjalučkog vrtića “Zvjezdica” uživao je i Kotorvarošanin Arsenije Bubić, koji ih je sa saigračima zabavljao trikovima sa loptom.

– Lijepo je vidjeti djecu na našem parketu u dvorani “Borik”. Šalili smo se, nasmijali i družili sa njima. Možda se baš u tim ručicama krije budući najbolji strijelac ili najbolji golman našeg kluba. Sjećam se kao dijete kada sam došao u svoj klub u Kotor Varošu da mi je sve bilo zanimljivo – lopte, golovi, dvorana – prisjeća se Bubić za “Moj Kotor Varoš” prvog dodira sa parketom.

On je istakao da je jedan od važnih zadataka da na djecu bude prenesena ljubav prema sportu.

– Kada jednom osjetite parket i huk sa tribina poželite da nikada ne izađete iz dvorane. To je ono što treba da prenesemo najmlađima i bićemo srećni ako i oni krenu našim stopama – istakao je Bubić.
Mališani iz ovog vrtića su poslije igre sa rukometašima prošli i mini trening sa trenerom i igračima Borca, čiji ih dres čeka kada odrastu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*