Borislav Bogdanić i Sara Marić najbolji sportisti Kotor Varoša

Najbolji sportista opštine Kotor Varoš u prošloj godini je član Džudo kluba Mladost Borislav Bogdanić, a najbolja sportistkinja džudistkinja Sara Marić.

Najznačajniji Bogdanićev rezultat je osvajanje šampionske titule u pojedinačnoj konkurenciji na prvenstvu RS i drugo mjesto na prvenstvu BiH. Marićeva je u 2020. godini postala šampionka RS i BiH u konkurenciji juniorki i mlađih seniorki.

Seniorke Odbojkaškog kluba Kotor Varoš su proglašene za najbolji sportski kolektiv, najperspektivniji sportisti su karatista Milan Gajanin i džudistkinja Anja Smiljić, dok je najbolji trener u prošloj godini bio Almin Ibričić iz Odbojkaškog kluba Kotor Varoš.

Nagrade najuspješnijim sportistima na 27. manifestaciji “Izbor najboljih sportista Kotor Varoša” uručio je načelnik opštine Zdenko Sakan koji je istakao da su sportisti i sportski radnici najbolji ambasadori.

– Kotor Varoš je ponosan na svoje sportiste i sportske radnike. Obećavam da ćemo nastaviti da pružamo podršku sportistima i sportskim kolektivima da bismo im obezbijedili što bolje uslove za rad, ali i druge vidove pomoći za vrhunske i perspektivne sportiste – rekao je Sakan.

Manifestaciju “Izbor najboljih sportista Kotor Varoša”, koja je održana u skupštinskoj sali zbog epidemioloških mjera uzrokovanih pojavom virusa korona, organizovali su opštinska uprava i Centar za kulturu, sport i informisanje.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*