Bogdanić: Priznanje od svog grada kao najsjanija medalja

Najbolji sportista Kotor Varoša Borislav Bogdanić istakao je da je u bogatoj karijeri osvojio niz medalja, ali da mu je proglašenje za najboljeg sportistu jedno od najdražih priznanja jer ga je dobio u svom gradu.

– Nema ništa draže od toga kada vaš rad cijeni grad u kojem ste rođeni i u kojem živite. Ovo priznanje stavljam u rang najsjajnijih medalja koje sam osvojio. Zahvaljujem i žiriju koji je prepoznao moj rad i uspjehe koje sam ostvario – rekao je Bogdanić za “Moj Kotor Varoš”.

On je istakao da jedan čovjek zaslužuje posebno mjesto u njegovoj uspješnoj karijeri, koja traje već 19 godina.

– Za sve moje dosadašnje uspjehe najzaslužniji je moj trener Sejdo Tatar. Privilegija je iza sebe imati takvog sportistu i pedagoga, a posebno čovjeka. Sa njim je svaka borba bila lakša – naveo je Bogdanić.

Sjajni sportista je zahvalio porodici i članovima Džudo kluba Mladost na velikoj podršci koju mu pružaju, a Opštini Kotor Varoš i Centru za kulturu, sport i informisanje na odličnoj organizaciji manifestacije na kojoj su proglašeni najbolji sportisti.

Bogdanić je drugu godinu uzastopno proglašen za najboljeg sportistu Kotor Varoša, dok je u konkurenciji sportistkinja titulu ponijela njegova klupska koleginica Sara Marić.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*