Banjalučki Borac pao u Kotor Varošu

Rukometaši Kotor Varoša savladali su u 13. kolu Prve lige RS banjalučki Borac 28:27 (13:11).

Utakmica je cijelim tokom bila neizvjesna i puna preokreta, a odluka je pala u posljednja tri minuta kada je naš tim pokazao više kvaliteta i koncentracije i zasluženo došao do šeste pobjede u ovoj sezoni. U prilog tome govori činjenica da su se ekipe konstantno smjenjivale u vođstvu i da je najveća prednost na jednoj ili drugoj strani bila dva gola.

Rivali su u posljednja tri minuta ušli izjednačeni (25:25), a onda je na scenu stupili Goran Marković i sjajni pivot Radomir Stojanović. Marković je najprije donio minimalnu prednost, a potom Stojanović sa dva gola donosi pobjedu i veliko slavlje u sportskoj dvorani u Kotor Varošu.

Domaći tim imao je nekoliko raspoloženih igrača i širinu u napadu pa su čak četvorica rukometaša završila meč sa po četiri pogotka – Radomir Stojanović, Dražen Žarić, Boško Tešić i Miloš Jurić.

Kotorvarošani trenutno imaju omjer od šest pobjeda i sedam poraza i ispred su sinoćnjeg rivala za koji su nastupila i dvojica igrača iz Kotor Varoša Božo Tepić i Zoran Radić.

KOTOR VAROŠ: Dubočanin, Stojanović 4, G. Marković 2, Sakan 3, Kalamanda, B. Marković 3, Gatić, Maksimović, Tešić 4, Radić, Jovanović, S. Žarić, Popović, Tepić, D. Žarić 4, Jurić 4.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*