Arsenije Bubić već rešeta u novom klubu

Rukometaš iz Kotor Varoša Arsenije Bubić ubuduće će braniti boje dobojske Sloge, a za novi klub je nastupio na prvim utakmicama TV turnira šampiona koji se igra u Doboju i nagovijestio uspješnu sezonu.

Bubić, koji je godinama unazad nosio dres banjalučkog Borca, odigrao je dva dobra meča protiv Peking sport univerziteta kojeg je Sloga savladala 30:28 i makedonske ekipe Eurofarm koja je trijumfovala 26:24. Bek iz Kotor Varoša je šest puta pogodio gol protivnika i pokazao da će biti pojačanje za Slogu.

– Ove sezone sam član Sloge i pokušaću da dam maksimum u utakmicama koje su pred nama. Turnir čiji smo domaćini je sjajna prilika za ulazak u takmičarsku formu i provjeru onoga što smo do sada radili na pripremama – rekao je Bubić za “Moj Kotor Varoš”.

Igrač koji je mlađim kategorijama nastupao za reprezentaciju Srbije na evropskom i svjetskom prvenstvu kaže da su uslovi za igru i atmosfera koju je zatekao u novom klubu na vrhunskom nivou.

– Ovo je novo iskustvo za mene i imam samo pozitivne utiske. Mislim da ćemo u narednoj sezoni biti ekipa koja će mnogima pomrsiti račune. Tradicija ovog grada i kluba je da je ovdje uvijek igran kvalitetan rukomet, a nastojaću da i ja dam doprinos tome i da opravdam ukazano povjerenje uprave kluba – kaže Bubić.

Naredni rival dobojskog kluba je švajcarski Lucern koji je veoma ozbiljna ekipa i novi pravi test za Slogu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*