“Agromehanika” šesti igrač Kluba malog fudbala Kotor Varoš

Klub malog fudbala Kotor Varoš ušao je u novu sezonu sa velikim pojačanjem “Agromehanikom komerc” koja je obezbijedila novi komplet dresova.

Upravnik radne jedinice “Agromehanike” Kotor Varoš Dejan Strika predao je komplet dresova treneru Kluba malog fudbala Kotor Varoš Vladanu Đekanoviću i prvotimcima Nemanji Kneževiću i Danijelu Trifkoviću. 

Kotorvarošani su u novu sezonu ušli sa značajno smanjenim budžetom što je takmičenje u Prvoj ligi RS učinilo višestruko težim.

– Situacija u klubu je veoma nezahvalna i bez pomoći prijatelja nastup u Prvoj ligi RS bi bio veoma neizvjestan. Zbog smanjenja budžeta teško ćemo isfinansirati organizaciju domaćih utakmica i odlaske na gostovanja, a o kupovini opreme nismo mogli ni razmišljati. Zahvaljujući “Agromehanici” naši futsaleri će nastupati u novoj opremi. Zahvaljujem “Agromehanici” u ime igrača i uprave kluba i nadamo se da će njihovi poslovni uspjesi biti podsticaj i za uspjehe našeg kluba – rekao je trener Kluba malog fudbala Kotor Varoš Vladan Đekanović.

Upravnik radne jedinice “Agromehanike” u Kotor Varošu Dejan Strika istakao je da kompanija tradicionalno podržava razne društveno korisne akcije.

– Društvena odgovornost je važan segment u poslovanju “Agromehanike”. Jedna od sfera koje pomažemo donacijama je sport. Prepoznali smo rezultate koje Klub malog fudbala Kotor Varoš godinama ostvaruje i značaj koji ima na kotorvaroškoj sportskoj sceni zbog čega se nismo dvoumili da pomognemo. Nadam se da će i naša donacija pomoći da ostvare još bolje rezultate – kaže Strika.

Klub malog fudbala Kotor Varoš započeo je prošlog vikenda novu sezonu porazom na gostovanju Doboju 8:2, a u subotu će odigrati prvu utakmicu na domaćem terenu kada će im rival biti Brčko zdravlje. Utakmica će biti igrana pred praznim tribinama zbog epidemije virusa korona.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*