Zimski raj u apartmanima “Drugarska priča”

Apartmani “Drugarska priča” na Jahorini jedno su od mjesta koja gostima olimpijske planine nudi fantastičan ugođaj i uživanje u zimskoj idili.

Smješteni su u vikend naselju Šator, a poseban štih daje uređenje objekta koje predstavlja mješavinu modernog i planinskog stila. Kompletan objekat je urađen u kombinaciji drveta, kamena i cigle, a u sklopu njega nalazi se i parking za goste.

U prizemlju objekta je konoba “Drugarski kutak” u kojem je odlična atmosfera konstanta, a kada se gosti okupe u potpunosti opravda svoje ime. Konoba odiše domaćom atmosferom, prijatnim ambijentom i sa pravom nosi naziv “Drugarski kutak”, jer to zaista i jeste.

– Ove godine “Drugarska priča” je proširila kapacitete i veći broj gostiju moći će da se kod nas dobro provede i za predstojeće novogodišnje praznike. Pozivamo one koji vole dobar odmor i provod da obezbijede svoje mjesto na predivnom planinskom dijelu Jahorine – rekli su za “Moj Kotor Varoš” u “Drugarskoj priči”.

“Drugarska priča” omogućava ugodan boravak i porodicama jer se iza objekta nalazi dvorište pogodno za igru djece. Svi gosti ostvaruju popust od 20 odsto na časove u ski školi “Jahorina prestiž” i 20 odsto na iznajmljivanje ski opreme na period duži od tri dana.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*