Vozač umro kada ga je zaustavila policija

Vozač “golfa” (76) umro je usljed infarkta nakon što ga je policija zaustavila zbog prekoračenja brzine u Donjoj Dragotinji kod Prijedora.

Patrola saobraćajne policije uočila je da “golf” ide brže od dozvoljene brzine, a kada su ga zaustavili, vozač im se požalio da mu je loše, da osjeća bol u grudima.

– S njim je bila supruga, koja im je ispričala da je on ranije imao zdravstvenih problema. Navodno mu je ranije ugrađen bajpas. Policajci su pokušali da mu pomognu i pozvana je Hitna pomoć, ali nije mu bilo spasa – kazao je izvor blizak istrazi.

Očevici su ispričali da su svi ostali zatečeni prizorom jer je jedno do drugog stajalo policijsko, pogrebno i vozilo vozilo Hitne pomoći.

– Bilo je nekoliko ljekara i policajaca. Svi su užurbano hodali. Na proširenju pored puta bilo je tijelo – rekao je jedan od očevidaca.

U Policijskoj upravi Prijedor potvrdili su da se nemili događaj desio u 11.20 časova i da im se vozač “golfa” nakon zaustavljanja požalio da mu nije dobro.

– Odmah je pozvana Hitna pomoć iz Prijedora, a do njihovog dolaska policajci su mu pružili prvu pomoć – rekli su u Policijskoj upravi Prijedor.

Stanje mu se ubrzo pogoršalo i uprkos intervenciji Hitne pomoći, starcu nije bilo spasa i ubrzo je preminuo. U policiji su istakli da je ljekar konstatovao da se radi o prirodnoj smrti usljed zatajenja rada srca.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*