Veliki popust u domu “Dr Škeljić” Kneževo

Dom za starija lica “Dr Škeljić” Kneževo obezbijedio je povodom godišnjice početka rada novim korisnicima veliki popust od 20 odsto koji mogu da iskoriste do kraja avgusta.

– Postojimo tek godinu dana, a već smo se pokazali u vrhunskom izdanju i postali prepoznatljivi po izuzetno kvalitetnim sadržajima i toplini koje nudimo našim korisnicima – rekao je za “Moj Kotor Varoš” vlasnik Doma za starija lica “Dr Škeljić specijalista pulmolog dr Bore Škeljić. 

Za sve informacije zainteresovani se mogu obratiti osoblju doma koji se nalazi na lokaciji nekadašnjeg hotela “Omar” u Kneževu.

Dom je smješten na sjeverozapadnim obroncima Vlašića i u ugodnom prirodnom ambijentu nudi topao dom za osobe treće životne dobi. Objekat okružuje četinarska šuma, nalazi se na nadmorskoj visini od 860 metara, a kao područje netaknute prirode i zbog pozitivnog omjera kiseonika u vazduhu ovaj lokalitet se smatra vazdušnom banjom.

Dom raspolaže sa 50 soba u kojima se može smjestiti oko 100 osoba, a u menadžmentu ističu da imaju konstantnu tendenciju širenja smještajnog kapaciteta. Sobe su jednokrevetne i dvokrevetne, a svaka ima kupatilo opremljeno po međunarodnim standardima, grijanje, telefon i televizijski priključak. U svim sobama se nalaze i trpezarijski stolovi tako da stanari mogu da naruče obrok i u sobe.

Kuhinja za stanare Doma opremljena je u skladu sa međunarodnim HACCP standardima. U okviru objekta postoji i zajednička sala u kojoj stanari takođe provode slobodno vrijeme igrajući šah i domine i gledajući televiziju. 

Uprava i zaposleni ulažu maksimalne napore da smještaj, hrana i zdravstvena njega budu na visokom nivou kako bi se štićenici osjećali što relaksiranije prilikom boravka, a stanarima je obezbijeđen nadzor stručnog osoblja 24 časa dnevno.

Dom za starija lica “Dr Škeljić” postoji nepunu godinu i kvalitetom usluge, načinom rada i ozbiljnošću kojom se pristupa poslu već je nametnuo nove standarde u ovoj oblasti.

– Cilj nam je da zadovoljimo fizičke, emotivne, društvene, psihološke i sve druge potrebe svakog našeg stanara. U tom cilju omogućili smo i neograničene posjete njihovim porodicama – istakao je Škeljić.

Dom za starija lica “Dr Škeljić” nalazi se u ulici Dujka Komljenovića bb u Kneževu, na oko 50 kilometara udaljenosti od Banjaluke i Travnika, dok ga od Kotor Varoša dijeli dvadesetak kilometara.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*