Uhapšen vozač iz Kneževa, pijan usmrtio pješaka kod Čelinca

Policija je uhapsila M.D. iz Kneževa zbog sumnje da je učestvovao u saobraćajnoj nesreći u Memićima kod Čelinca u kojoj je poginuo pješak Draženko Stanarević (49) iz Ljubačeva kod Banjaluke.

Nesreća se dogodila sinoć oko 21.00 čas, a u zajedničkim aktivnostima pripadnika policijskih stanica Kneževo i Čelinac nedugo nakon nje je uhapšen M.D, koji je pobjegao sa mjesta nesreće. On je osumnjičen da je izvršio krivično djelo ugrožavanje javnog saobraćaja.

– Policijski službenici su iste večeri u 21.15 časova u mjestu Otlovići kod Kneževa zaustavili kamion “man“ kojim je upravljao M.D. osumnjičen da je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi – saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Kod uhapšenog je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu, a policijski službenici, preduzimaju mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti i dokumentovanja krivičnog djela ugrožavanje javnog saobraćaja.

Prema uhapšenom će dalje mjere i radnje biti preduzimane po instrukciji dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*