Ubio suprugu i muškarca kojeg je zatekao sa njom

Alija H. (48) iz Kamičana kod Prijedora sam se prijavio policiji nakon što je nožem i sjekirom ubio svoju suprugu s kojom u proteklih nekoliko mjeseci nije živio zajedno i muškarca kojeg je s njom zatekao, objavile su “Nezavisne novine” pozivajući se na nezvanične informacije.

Ženu i zasad nepoznatog muškarca ubio je u kući u mjestu Srednji Jakupovići u kojoj je ona kraće vrijeme stanovala, a potom se sam prijavio policiji.

U Policijskoj upravi Prijedor nisu željeli da otkrivaju bilo kakve detalje, već su samo kazali da im je prijavljeno da su mjestu Srednji Jakupovići ubijena dva lica.

– Prijava je zaprimljena jutros oko 7.50 časova, a uviđaj obavlja dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, zajedno sa pripadnicima Policijske uprave Prijedor, a prisutan je i ljekar mrtvozornik – kazali su iz policije.

Mještani su kazali da je Alija miran i povučen čovjek za kojeg nikada ne bi vjerovali da može počiniti ovakav zločin. Kažu da je u toku bila brakorazvodna parnica između supružnika.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*