Tri osobe iz Kneževa saslušane zbog krađe šume

Pripadnici policijskih stanica Kneževo i Prnjavor dostaviće Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka izvještaj protiv četiri lica zbog sumnje da su krivičnim djelima krađa i pustošenje šuma, šumskim gazdinstvima pričinili materijalnu štetu veću od 5.000 KM.

– Pripadnici Policijske stanice Kneževo su, postupanjem na osnovu prijave da su nepoznata lica isjekla stabla Šumskog gazdinstva “Čemernica”, juče identifikovali i ispitali lica čiji su inicijali L.B, N.B. i R.B. na okolnosti izvršenja krivičnog djela krađa – saopšteno je iz banjalučke Policijske uprave.

U saopštenju je navedeno i da su pripadnici Policijske stanice Prnjavor juče identifikovali i ispitali lice čiji su inicijali I.T. na okolnosti izvršenja krivičnog djela pustošenje šuma na štetu Šumske uprave “Prnjavor”.

U pomenutim krivičnim djelima pričinjena je materijalna šteta veća od 5.000 KM, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv osumnjičenih će biti dostavljen izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka.

Policijski službenici će nastaviti sa aktivnostima na sprečavanju, ali i rasvjetljavanju krivičnih djela u vezi sa nezakonitom sječom ili otuđenjem šume.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*