Teslićani se na sred raskrsnice odmarali na trosjedu

Dvojica dvadesetdvogodišnjih Teslićana zaradili su prekršajni nalog zbog ugrožavanja saobraćaja jer su u nedjelju u zoru sjedili na sred raskrsnice gdje su postavili trosjed.

Mladići su vjerovatno vraćajući se iz noćnog izlaska uočili trosjed odbačen pored kontejnera, odlučili su da se odmore i iznijeli ga na raskrsnicu ne mareći da bi time mogli ugroziti ne samo vozače koji bi naišli, nego i vlastite živote. Za njihovu egzibiciju se ne bi ni znalo da se jedan taksista iz Tešnja nije fotografisao sa mladićima koji rano ujutru sjede na trosjedu postavljenom na ulici i sve to proslijedio jednom portalu.

– Oko 5.30 časova, prolazeći kroz Teslić prema Jelahu, ugledao sam dvojicu mladića na raskrsnici kako sjede na starom trosjedu vidno raspoloženi. Kada sam stao i pozdravio ih bili su nasmijani, raspoloženi, druželjubivi, pozvali su me da se pridružim, ali nažalost morao sam ići dalje. Ostali su sjedeći na raskrsnicu – ispričao je tešanjski taksista za taj portal.

Iz Policijske uprave Doboj je saopšteno da su službenici Policijske stanice Teslić u ponedjeljak na osnovu informacija objavljenih u medijima otkrili ko su mladići, navodeći da će protiv njih biti pokrenut prekršajni postupak. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*