Terapijski tretmani u “Fizios centru” štede novac i vrijeme

Troškovi fizioterapeutskih tretmana često su mnogo veći u javnim nego u privatnim ustanovama, koje istovremeno onima koji ih koriste štede i dragocijeno vrijeme.

Javne ustanove naplaćuju uslugu tretmana plus participaciju, dok je u privatnim cijena jedinstvena. U javnim ustanovama su često mnogo veće gužve zbog čega se duže čeka na termin, a odlazak pacijenata iz Kotor Varoša u Banjaluku iziskuje i dodatne troškove i gubitak nekoliko časova.

Imajući u vidu ove činjenice “Fizios centar” iz Čelinca kreirao je raznovrsne pakete fizioterapeutskih tretmana po izuzetno konkurentnim cijenama.

– Naš moto je da u svakom pogledu izađemo u susret pacijentima i zbog toga smo se prilagodili i ponudom i cijenama. Pored toga naša prednost je i što pacijenti tretmane mogu zakazati za popodnevne časove što nije praksa u javnim zdravstvenim ustanovama. To omogućava mnogim ljudima koji su zaposleni da se podvrgnu našim tretmanima – istakli su u “Fizios centru”.

U “Fizios centru” su na raspolaganju brojne terapijske procedure kao što su masaža, terapija ultrazvukom, elektroprocedure, tejping, korektivne vježbe za djecu i odrasle, manuelne manipulacije, te maderoterapiju. “Fizios centar” nudi mogućnost i za grupne vježbe za djecu i odrasle.

Ove terapijske procedure primjenjuju se kod bolova u kičmi i zglobovima, napetosti muskulature, reumatskih oboljenja, posttraumatskih stanja i drugih oboljenja lokomotornog sistema, dok je maderoterapija idealno rješenje za celulit.

“Fizios centar” nalazi se u centru Čelinca u blizini vrtića i tržnog centra “Kort”, a uz stručno osoblje posjetioce očekuju i veoma prijatan ambijent i vrhunska terapeutska usluga.

Informacije u vezi sa tretmanima u “Fizios centru” diostupne su putem telefona na broj 065/373-906 ili zvanične stranice na društvenoj mreži “Fejsbuk”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*