Svjetski modni div stiže u Banjaluku, raspisan konkurs za radnike

Svjetski poznata modna kompanija “Hennes & Mauritz” (H&M) dolazi u Banjaluku i već je raspisala konkurs za prijem radnika na nekoliko pozicija.
 
Kompanija traži direktora sektora, blagajnika, prodavača, menadžera prodavnice i pravnika. H&M traži po jednu osobu za svaku od ovih pozicija.

– Sve što je dosad poznato jeste da oni dolaze u Banjaluku i da kreće regrutacija i odabir novih radnika. Lokacija prodavnice i bilo kakve dodatne informacije nisu poznate. Onoliko koliko piše u oglasima za posao, toliko je i nama poznato –  kazala je menadžerka Erna Saljević iz agencije “Posao.ba”.

Kako je navedeno u oglasima za posao, H&M traži otvorene, organizovane, ambiciozne i optimistične radnike koji imaju veliku strast prema modi i liderske osobine. Potrebno je dobro poznavanje engleskog jezika, a svi kandidati moraju biti u mogućnosti putovati u druge zemlje.

Brend H&M ima fanove širom svijeta i prešao je dug put od prve prodavnice koju je otvorio davne 1947. godine u švedskom gradu Vasterasu. H&M kompanija okuplja više od 171.000 radnika širom svijeta i ima više od 4.700 prodavnica na 69 tržišta.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*