Sve desetke na putu do diplome Pravnog fakulteta

Brano Hadži Stević prvi je student koji je diplomirao na Pravnom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu sa prosječnom ocjenom 10.

Ovaj mladić iz Bijeljine položio je sve ispite sa ocjenama 10 i tako postao najuspješniji student koji je tokom 25 godina diplomirao na Pravnom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu. 

Rođen je 25. januara 1997. godine u Bijeljini, a Osnovnu školu “Stevan Nemanja” u Gornjem Dragaljevcu završio je prosječnom ocjenom pet, za šta je nagrađen Vukovom diplomom. 

Tehničku školu “Mihajlo Pupin” završio je u Bijeljini odličnim uspjehom, a akademske 2015/2016. godine upisao je Pravni fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu na kojem je diplomirao 27. juna ove godine. 

Tokom studiranja na Pravnom fakultetu nagrađivan je kao najbolji student druge, treće i četvrte godine, a u maju ove godine Univerzitet u Istočnom Sarajevu mu je dodijelio plaketu za izuzetan uspjeh postignut tokom studija. 

Bio je član besjedničke sekcije i učesnik nekoliko domaćih i međunarodnih škola među studentima iz tridesetak država, te škole rodne ravnopravnosti i škole tolerancije na Palama. 

Napisao je više radova iz oblasti prava, prvenstveno iz ustavnog prava.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*