Slovenačke firme traže veliki broj radnika iz RS

Slovenačke kompanije i ovog mjeseca traže radnike iz BiH u raznim oblastima – od kuvara i konobara do inženjera.

Konkurse sprovode putem agencije “Trgotur” i specijalizovanog portala, a kandidati mogu slati svoje prijave za posao do 21. novembra.

Intervju s kandidatima koji ispunjavaju uslove biće obavljeni u dobojskom hotelu “Park” 20. novembra i u zeničkom hotelu “Zenica” 21. novembra.

Poslodavci nude zapošljavanje na 12 mjeseci, uz redovnu mjesečnu isplatu, regulisanu radnu dozvolu i vizu, zdravstveno osiguranje zaposlenog i mogućnosti osiguranja članova porodice.

Traženi su radnici za zanimanja mašinski mehaničar, električar, strugar, CNC operater, varilac, viljuškarista, mašinbravar, mašinski tehničar, inženjer mašinstva, vozač, kuvar i konobar.

Među kompanijama koje traže radnike je i “Steklarna Hrastnik”, koja više od 150 godina proizvodi vrhunske staklene proizvode.

Ova kompanija radnicima osim početne plate od oko 600 evra nudi i uredne radne dozvole za zapošljavanje u Sloveniji, jeftin i udoban smještaj u blizini kompanije, pomoć kod sređivanja ostale dokumentacije, mogućnost razgovora i upoznavanja s proizvodnjom prije zapošljavanja, zaposlenje u obećavajućoj, brzo rastućoj kompaniji i u dobrim uslovima rada, dugoročnu saradnju, mogućnost za profesionalni i lični razvoj i napredak, redovnu i dobru isplatu (plata, regres, godišnji bonus) i  organizovan ishranu…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*