Šef Civilne zaštite u Tesliću pretučen pred sinom

Šef Civilne zaštite u Tesliću Dule Borić pretučen je u ovom gradu u blizini dječjeg igrališta, saznaju “Nezavisne novine”.

Iz Policijske uprave Doboj su potvrdili da im je prijavljeno da su dvije nepoznate osobe u nedjelju napale Borića i nanijele mu teške povrede. Kako su istakli, Borić je upućen u Dom zdravlja u Tesliću, gdje mu je pružena ljekarska pomoć, a o svemu je obaviješten i dežurni tužilac.

Policija traga za počiniocima, koji su imali prekriven dio lica, a tužilac je slučaj okarakterisao kao nanošenje tjelesnih povreda.

Borić je inače aktivista SDS-a, a iz ove stranke su najoštrije osudili napad, navodeći da se desio na parkingu ispred njegovog stana, gdje su ga navodno presrela dva maskirana lica i nanijela mu povrede i rasjekotine s više udaraca u glavu. Ističu da se sve izdešavalo usred dana u Ulici Jovana Dučića pred maloljetnim djetetom i u blizini igrališta gdje je bilo mnogo djece.

Prilikom napada s Borićem je bio njegov maloljetni sin, koji je uspio da pobjegne i pozove pomoć s obližnjeg dječjeg igrališta.

U SDS-u od nadležnih očekuju da što prije privedu pravdi počinioce ovog napada. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*