Sav novac prikupljen za Sofiju ide za liječenje djece

Sav prikupljeni novac za liječenje trogodišnje Sofije Mićević iz Banjaluke, koja je izgubila životnu bitku u borbi s opakom bolešću, biće preusmjeren za liječenje druge djece, potvrdili su u Humanitarnoj organizaciji “Budimo ljudi”.

– Novac koji smo prikupljali za liječenje naše male lavice preusmjerićemo za potrebe liječenja druge djece, a jedan od njih je i Milan Simetić iz Šekovića, kojem su neophodni transplantacija bubrega i jetre, te Denis Jerković iz Banjaluke, kojem je potrebna operacija bubrega – kazali su u humanitarnoj organizaciji “Budimo ljudi”.

Istakli su da je Sofija, koja je bolovala od akutne limfoblastne leukemije, svima ostavila obavezu da se borimo još jače i još više za svu djecu.

– Novac koji je prikupljen za Sofiju služiće za pomoć u liječenju i spasavanju druge djece. Služiće isključivo samo u te svrhe. Novac su građani donirali da spasimo našu lavicu, ali vrijeme je bilo brže od svih nas, a tu su njeni drugari koji čekaju na nas i vas. Idemo dalje, kao što rekoše Sofijini roditelji, koji su se učlanili u organizaciju “Budimo ljudi”, svi zajedno još jače, za ostalu djecu kojoj trebamo – navode u organizaciji.

Još nije poznata konačna cifra na računima koja je sakupljena tokom akcije ‘Srcem za Sofiju’, jer ovih dana očekuju uplatu od humanitarnog  broja.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*