Pravio probleme, policija izbacila igrača Real Madrida iz banjalučkog noćnog kluba

Košarkaš Real Madrida i reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić dobio je nekoliko udaraca od policije tokom racije u noćnom klubu “Drama” u centru Banjaluke.

Kuzmić se, kako je rekao sagovornik “Euroblica”, suprostavljao policiji i bio jedini u klubu koji nije poslušao policijska naređenja, poslije čega je i izbačen. Košarkaš ovaj incident nije prijavio policiji, vjerovatno kako bi prikrio informacije da je bio u noćnom izlasku, dok se nalazi na oporavku od teške povrede koju je zadobio u novembru prošle godine.

Jedan od očevidaca incidenta ispričao je šta se dešavalo u noći između petka i subote u poznatom noćnom klubu u centru Banjaluke.

– Odjednom su u lokalu upaljena svjetla i ušao je veći broj policajaca. Rekli su da je u toku racija, da budemo mirni i da niko ne smije da priča dok se sve ne završi. Moje društvo i ja smo tako i uradili i čekali smo red da nas pretresu, pa da idemo u neki drugi klub – kaže naš sagovornik.

On je dodao da je još ranije u klubu primjetio poznatog koji je bio u prvom separeu do izlaza iz kluba, a da je tokom racije primjetio neko komešanje za njegovim stolom.

– Vidio sam da je policajac stajao kraj Kuzmića i naredio mu da ostavi mobilni telefon. Košarkaš se pravio kao da ne čuje policajca, koji mu je zatim još nekoliko puta ponovio da ostavi telefon. Tek kada je policajac zagalamio na njega Kuzmić je ostavio telefon – ispričao je očevidac.

Međutim, kaže incident tu nije završen, jer je Kuzmić opet nastavio da pravi probleme policajcima.

– Nakon što je ostavio telefon, on je počeo da glasno priča sa ekipom koja je sjedila sa njim za stolom. Isti policajac, koji nije bio ništa sitniji od njega, ponovo je krenuo da ga opominje da prestane. U jednom trenutku, vjerovatno kada su shvatili da se Kuzmić neće smriti, policajci su krenuli da guraju košarkaša prema izlazu iz kluba – kaže očevidac.

Prema njegovim riječima jedan od policajaca je i udario Kuzmića, prilikom guranja da ga izbace.

– Tada su ga izveli u predulaz kluba. Primjetio sam da su tada ugasili svjetlo i čulo se kao neko udaranje. Mislim da sam čuo i Kuzmića kako govori da više neće praviti problem, ali se nije vidjelo šta se dešavalo – pojasnio je sagovornik “Euroblica” i dodao da su se svi ostali u klubu pridržavali policijskog naređenja, sem Kuzmića koji se vjerovatno mislio izvući na to što je poznat.

Kuzmić se nije javljao na telefonske pozive. Menadžer kluba “Drama” Boris Udovičić rekao je da su policajci tokom racije bili veoma kulturni i korektni, ali da se jedini manji incident desio sa Kuzmićem.

– Prilikom racije svi moraju da ćute i drže ruke mirno. Kod mene u lokalu su uglavnom ozbiljiniji gosti i svi su se toga pridržavali, te niko nije pravio probleme. Kuzmić je bio u separeu i pošto nisam bio blizu njega, nisam mogao vidjeti šta se tačno tu dešavalo. Iako su ga vjerovatno prepoznali, policajce ne interesuje ko je ko. Vidio sam da su ga izbacili iz kluba, ne znam zbog čega tačno, ali sam siguran da su imali razlog – rekao je Udovičić i dodao da u ovaj klubu često dolaze poznate ličnosti iz regiona.

Portparol Policijske uprave Banjaluka Marija Markanović potvrdila je da nije zaprimljena nijedna žalba na postupanje policijskih službenika prilikom racija proteklog vikenda.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*