Policajac i još jedna osoba pretukli mladića u Kneževu zbog preticanja

Dvije osobe od kojih je jedna policajac uhapešene su zbog nanošenja povreda dvadesetšestogodišnjaku u Kneževu, saopšteno je danas iz Policijske uprave Banjaluka.

Pozivajući se na nezvanične informacije, “Nezavisne novine” pišu da je riječ o pripadniku Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a RS koji je pištoljem udario mladića. Napad se dogodio u nedjelju u 19.50 časova u ulici Drage Vranješa, a prethodilo mu je preticanje.

– Poslije toga je došlo do verbalnog, a zatim i fizičkog sukoba u kojem je dvadesetšestogodišnjak zadobio povrede. Jedno od lica lišenih slobode je pripadnik MUP-a RS, koji nije bio na dužnosti. U skladu sa utvrđenim činjeničnim stanjem biće dostavljena informacija Službi za zaštitu integriteta i zakonitosti u radu MUP-a RS radi preduzimanja mjera i radnji iz njihove nadležnosti – navela je Policijska uprava Banjaluka.

O ovom slučaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci, koji je naložio da budu preduzete potrebne mjere i radnje sa ciljem utvrđivanja okolnosti zaprimljene prijave u skladu sa čim će biti izvršiti kvalifikacija događaja.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*