Pokloni, popusti i velike akcije od danas u “Delta planetu”

“Delta planet”, najveći tržni centar u BiH, počeće danas sa radom, a vrata za kupce   otvoriće od 15 časova i u mnogim prodajnim objektima ih očekuje mnoštvo poklona i promotivnih akcija.

U “Delta planet” ističu da posjetioce očekuje bogat program tokom cijelog predstojećeg vikenda.

– Zagrijavanje pred otvaranje počinje danas u 14 časova koncertom Željka Joksimovića ispred objekta. Od 15 časova vrata šoping mola biće otvorena za sve posjetioce koji će imati priliku da, osim u šopingu, uživaju u bogatom zabavnom programu. Očekuju ih različite akcije, popusti, pokloni, iznenađenja i nastupi naših gostiju – istakli su u “Delta planetu”.

Bogat program pripremljen je za cijelu porodicu. Najmlađi posjetioci moći će da uživaju u trikovima mađioničara i u radionici balona, nastupiće hor “Vrapčići”, a biće organizovane karaoke, bojenje majica, besplatno slikanje i još mnogo toga.

– Posebna pažnja je posvećena zabavi za cijelu porodicu, pa će se u “Delta planet” naći i najsavremeniji bioskop sa šest sala i najsavremenijom tehnologijom, kao i dječija igraonica na 300 metara kvadratnih – navode u “Delta planetu”.

U ovom tržnom centru dodaju da “Delta planet” Banjaluka predstavlja novu planetu šopinga i zabave za sve generacije i da će se veliki broj modnih brendova prvi put pojaviti na tržištu RS i BiH.

– Neki od poznatih brendova koji će se naći u ovom šoping centru su “H&M”, “Pull and Bear”, “Bershka”, “Fashion and Friends”, “Stradivarius”, “Nike”, “Under Armour”, “Mohito”, “Swarovski”, “Pandora”, “Dexy Co” i drugi – kažu u “Delta planetu”.

Prodavnicu u ovom tržnom centru otvara i kotorvaroška porodica Kuprešak koja posjeduje lanac prodavnica nakita “Kuprešak”.

– Sa radom počinje naša nova maloprodajna lokacija u “Delta planet”. Pozivamo kupce da nas posjete i uvjere se šta smo sve spremili za njih – istakli su u lancu “Kuprešak”.

Veliku akciju na dan otvaranja, od 16 časova, spremio je i “H&M” koji je pripremio veliku modnu ponudu za žene, muškarce i djecu.

– Prva osoba u redu za otvorenje naše prodavnice dobija poklon vaučer u vrijednosti od 200 KM, druga od 150, a treća od 100 KM. Hiljadu poklon vaučera u vrijednosti od 20 KM očekuje prvih hiljadu posjetioca, a za sve posjetioce na dan otvaranja obezbijeđeno je 20 odsto popusta na cijelu kupovinu – naveli su u modnoj kući “H&M”.

“Sport vision” je objavio da u “Delta planet” otvara svoju najmoderniju i najekskluzivniju radnju.

– Povodom otvaranja za sve kupce smo pripremili 20 odsto popusta na cjelokupan asortiman, koji će trajati do nedelje. Pored toga, u subotu i nedelju naše kupce čekaju i sjajni pokloni iznenađenja prilikom kupovine. Nova “Sport vision” radnja je naša najekskluzivnija prodavnica u BiH u kojoj će kupci moći pronaći najnovije modele iz asortimana poznatih svjetskih brendova “Nike”, “Adidas”, “Under Armour”, “Champion”, “Umbro” i mnogih drugih – ističu u “Sport visionu”.

Modni brend “LC Waikiki” otvoriće u “Delta planet” svoju treću prodavnicu u Banjaluci i tim povodom oberzbijedio je akciju za kupce.

– Prva dva dana nagrađujemo kupce sjajnom akcijom. Uz tri kupljena artikla četvrti je na poklon – istakli su u “LC Waikiki”.

Povodom svečanog otvaranja prodavnice “Sport reality” je do 24. marta za sve kupce pripremio 20 odsto popusta na cjelokupan asortiman i poklon vaučere za naredne kupovine.

“Delta planet” se nalazi na adresi Bulevar srpske vojske 8, na banjalučkom polju. U izgradnju ovog tržnog centra 70 miliona evra uložila je beogradska kompanija “Delta real estate”, koja posluje u okviru “Delta holdinga” čiji je vlasnik jedan od najbogatijih Srba Miroslav Mišković.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*