Pijani mladići pretukli trojicu policajaca

Trojica policajaca povrijeđena su i ljekarska pomoć im je ukazana u Domu zdravlja Bratunac nakon što su ih napala četvorica mladića za koje je utvrđeno da su bili pijani.

Policija je, kako navode “Nezavisne novine”, juče oko 1.30 časova uhapsila osumnjičene za napad – S. B. (21), M. B.(22), M. M. (21) i D. M. (20).

Oni su u blizini Policijske stanice Bratunac narušili javni red i mir galamom i vrijeđanjem policijskih službenika, nakon čega su ih fizički napali. Izvršenim alkotestiranjem utvrđeno je prisustvo alkohola u krvi kod sva četiri osumnjičena. O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. Policijski službenici nastavljaju sa preduzimanjem istražnih mjera i radnji u cilju kompletiranja i dokumentovanja predmeta, nakon čega će nadležnom tužilaštvu biti podnesen izvještaj za krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti rekao je portparol Policijske uprave Zvornik Miljan Bobar.

Policijska uprava Zvornik je prošle godine evidentirala šest slučajeva napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti, a u četiri slučaja meta napada bili su policajci.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*