Nije se mirio sa raskidom, pa oteo djevojku

Završetak emotivne veze sa dvadesetogodišnjakinjom teško je podnio dvadesetdvogodišnji Banjalučanin Marko Stanković, koji je po svaku cijenu htio zadržati djevojku pa ju je u banjalučkom naselju Lazarevo nasilno uvukao u automobil i odvezao u obližnju ulicu, primoravajući je da nastavi vezu s njim, saznaju “Nezavisne novine”.

Brzom intervencijom građana i policije mladić je uhapšen, a djevojka je pronađena nepovrijeđena u automobilu “pasat” u kojem je bila s njim.

Sve se odigralo u četvrtak u Lazarevu kada su građani vidjeli da je mladić nasilno uvukao djevojku u auto, te su slučaj prijavili policiji. Policija se odmah digla na noge i pronašla ih na parkingu u “pasatu” u obližnjoj ulici gdje je osumnjičeni mladić uhapšen.

Iz Policijske uprave Banjaluka je saopšteno da je utvrđeno da je mladić bio u emotivnoj vezi sa djevojkom i da ju je nasilno uvukao u automobil. Osim toga, od djevojke je čak i oduzeo mobilni telefon i novac, pokušavajući da je primora da nastave vezu. Dodali su da je oko pola sata iza ponoći mladić identifikovan i uhapšen, a osumnjičen je da je izvršio krivično djelo protivpravno lišenje slobode.

Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka naredio je da bude dostavljen izvještaj protiv osumnjičenog za pomenuto krivično djelo.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*