Navijač Partizana iz Teslića pretučen, vožen u gepeku, a zatim bačen u kontejner

Sedamnaestogodišnjak iz Teslića završio je zbog usijanih navijačkih strasti u kontejneru jer je petorici sugrađana, navijača Crvene zvezde, zasmetalo što je njihov grafit prekrio Partizanovim.

Rastko D, Saša B, Petar A, Stevo L. i Đorđe V. uvrijedili su se što je maloljetnik prekrio grafit njihovog omiljenog kluba, pa su riješili da se najprije šakama razračunaju s njim nasred ulice.

Iz Policijske uprave Doboj je saopšteno da je Policijskoj stanici Teslić u ponedjeljak prijavljeno da je tog dana više osoba fizički napalo maloljetnika iz tog grada, kojem su nanijeli povrede po cijelom tijelu.

– Zatim su ga stavili u prtljažnik putničkog automobila i odvezli na jednu, a potom na drugu lokaciju drugim putničkim automobilom, gdje su nastavili sa fizičkim napadom. Nakon navedenog, oštećenog su ubacili u kontejner gdje su ga fotografisali – navodi se u saopštenju dobojske policije.

Povrijeđenom je pomoć ukazana u teslićkom Domu zdravlja, a zasad su mu, prema informacijama iz dobojske policije, konstatovane lake tjelesne povrede.

Sve je počelo tako što je jedan od petorice uhapšenih mladića, nad kojim se vrši kriminalistička obrada, vidio maloljetnika kako na jednoj stambenoj zgradi preko grafita koji su postavile “Delije” stavlja grafit “Grobara”.

– To ga je kao navijača naljutilo, pa je odlučio da se sa drugovima osveti srednjoškolcu. Presreli su ga na ulici u Tesliću, bio je sam, tu su ga odmah počeli tući, a zatim su ga stavili u gepek auta i odvezli – priča izvor blizak istrazi i dodaje da su ga potom prebacili u drugi auto, nastavili ga tući na drugoj lokaciji i na kraju ubacili u kontejner.

Nakon kriminalističke obrade nad petoricom mladića, koji su punoljetni, te kompletiranja i dokumentovanja predmeta biće dostavljen izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Doboj o izvršenim krivičnim djelima protivpravno lišenje slobode i nanošenja tjelesnih povreda.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*