Muče vas bolovi u lumbalnom dijelu kičme, rješenje je u terapijskim tretmanima

Veliki broj ljudi suočen je sa nizom problema zbog bolova u lumbalnom dijelu kičme, a jedan od načina za njihovo prevazilaženje su fizioterapeutski tretmani. 

U “Fizios centru” iz Čelinca kažu da problemi sa bolovima u lumbalnom dijelu kičme najčešće nastaju zbog težih fizičkih poslova, prekomjernog sjedenja i stajanja, te da zbog toga što smo statični strada kičma.

– Bolovi u krstima, bolovi koji se šire duž jedne ili obje noge, trnjnje prstiju na nogama, bol samo na jednom određenom mjestu, bol kada se nakašljete ili kihnete pa imate osjećaj presijecanja u leđima su simptomi koji vrlo često nastaju zbog problema u lumbalnom dijelu kičme. Zakažite svoj termin i riješite se problema koje imate i olakšajte svoju svakodnevnicu – istakli su u “Fizios centru”.

“Fizios centar” nalazi se u centru Čelinca u blizini vrtića i tržnog centra “Kort”, a uz stručno osoblje posjetioce očekuju i veoma prijatan ambijent i vrhunska terapeutska usluga.

Informacije u vezi sa tretmanima u “Fizios centru” dostupne su putem telefona na broj 065/373-906 ili zvanične stranice na društvenoj mreži “Fejsbuk”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*