Mladi u Kneževu realizovali projekte vrijedne 22.000 KM

Vrijednost projekta koji su ove godine realizovani putem Omladinske banke Kneževo iznosila je 22.044 KM. 

Na prezentaciji realizovanih projekata i rezultata Omladinske banke Kneževo istaknuto je da je projekte sprovelo osam neformalnih grupa.

– Ponosni smo na prvu godinu partnerstva opštine Kneževo i Fondacije “Mozaik” na razvoju i podršci Omladinske banke Kneževo i osam projekata ukupne vrijednosti 22.044 KM. Projekte je realizovalo 127 mladih volontirajući i radeći 1.309 časova da bi 10.669 osoba imalo direktnu korist – rekla je sekretar Skupštine opštine Kneževo i predstavnik opštine za podršku programu Omladinske banke.

Predstavnica programa Omladinske banke Fondacije “Mozaik” Sanja Kojić rekla je da su u Kneževu imali po dva poziva za projekte i mikrobiznise.

Zahvalnice i plakete za doprinos razvoju Omladinske banke Kneževo dodijeljene su načelniku opštine Kneževo Goranu Vorojeviću, sekretaru Skupštine opštine i predstavnici opštine Kneževo za podršku programu Omladinske banke Dijani Milisavić, najaktivnijim članicama odbora Omladinske banke Kneževo, svim članovima i članicama neformalnih grupa koji su realizovali projekte i institucijama, preduzećima, ustanovama i građanima koji su putem materijala i usluga doprinijeli realizaciji projekta neformalnih grupa mladih.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*